Najaarsactie

Je hebt een mooie website. Via Google Analytics zie je dat er dagelijks bezoek is. Maar wie is die bezoeker, die mister X? En waar zoekt hij naar op jouw site? Deze informatie kan Assist-Online je geven. Zo kun jij als ondernemer zorgen voor gericht, persoonlijk klantcontact.

Klantherkenning zoals landelijk opererende bedrijven die inzetten, is met Assist-Online binnen handbereik voor het MKB. Grote bedrijven slaan hun slag met grote budgetten. Met de nieuwste techniek is er veel mogelijk tegen slechts geringe kosten Wil jij ook je omzet vergroten? Wij staan voor je klaar.

Najaarsactie tot 21 december 2017 *

Normaal:

  • Aanmaken van het platform € 175
  • 10 uur ondersteuning ter waarde van € 990 (kortingskaart)
  • een maandabonnement op het systeem kost € 89. Twee maanden gebruik maken van het systeem dus € 178

Totale kosten normaal: € 1.303

Introductie aanbieding:

Voor slechts € 990
maak je twee maanden lang gebruik van ons complete systeem. Dat is inclusief 10 uur ondersteuning, aanmaken van het platform en twee maanden gebruikmaken van het systeem.

Jouw voordeel: € 313


* Deze najaarsaanbieding met voordeel voor jou van € 313 is nog geldig tot 21 december 2017


Ga je door na de introductieperiode, dan kan dat natuurlijk voor het vaste abonnementstarief van slechts € 89 per maand!
(Maandelijks opzegbaar)

Elles Tuhusula, accountmanager

Herken de bezoeker van je website en maak klantcontact persoonlijk, oprecht en verrassend. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Of bel naar 0342-490364.

 

Mautic marketing automation