Voorjaarsactie

Je hebt een mooie website. Via Google Analytics zie je dat er dagelijks bezoek is. Maar wie is die bezoeker, die mister X? En waar zoekt hij naar op jouw site? Deze informatie kan Assist-Online je geven. Zo kun jij als ondernemer zorgen voor gericht, persoonlijk klantcontact.

Met ons systeem hoef jij je klant niet lastig te vallen met ongewenste mailtjes of telefoontjes. Je neemt automatisch contact met hem op als hij eraan toe is.  Het is nu met het platform van Assist-Online binnen handbereik voor het MKB. Grote bedrijven slaan hun slag met grote budgetten. Met de nieuwste techniek is er veel mogelijk tegen slechts geringe kosten. Wij staan voor je klaar met de techniek en werken graag samen met jouw marketingafdeling of -leverancier..

Voorjaarsactie tot 1 juli 2019 *

Normaal:

  • Aanmaken van het platform + 1 dag MasterClass € 1.950
  • 10 uur ondersteuning ter waarde van € 990 (kortingskaart)
  • een maandabonnement op het systeem kost € 150. Twee maanden gebruik maken van het systeem dus € 300

Totale kosten normaal: € 3.240

Introductie aanbieding:

Voor slechts € 2.590
maak je twee maanden lang gebruik van ons complete systeem. Dat is inclusief 10 uur ondersteuning, aanmaken van het platform en twee maanden gebruikmaken van het systeem.

Jouw voordeel: € 650


* Deze voorjaarsaanbieding met voordeel voor jou van € 650 is nog geldig tot 1 juli 2019


Ga je door na de introductieperiode, dan kan dat natuurlijk voor het vaste abonnementstarief van slechts € 150 per maand!
(Maandelijks opzegbaar)

Willem Massier

Herken de bezoeker van je website en maak klantcontact persoonlijk, oprecht en verrassend. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Of bel naar 0342-490364.

 

Mautic marketing automation