Prijzen

Vaste prijs of profiteer nog van de Voorjaarsactie*

Hieronder vind je onze vaste prijzen. Als Voorjaarsaanbieding krijg je van ons het platform tot 1-1-2020 + 1 dag masterclass + 10 uur support voor de totaalprijs van € 2.990! Je krijgt dus eigenlijk het maandabonnement vanaf nu helemaal gratis als je voor 1 juli bestelt.

Vaste prijzen

Platform + dag Masterclass

      € 1.950    eenmalig


Een geïntegreerd in Nederland draaiend platform om je marketing te automatiseren. In principe zonder beperking. We hanteren wel een Fair Use Policy voor het systeem. De gegevens zijn en blijven van jou. Neem contact op als je hierover vragen hebt.

Klantherkenning + mailmarketing

      € 150    per maand **


Herken de bezoekers van je website en weet je waar de klant of prospect naar op zoek is. Neem daarna gericht contact op en speel in op de klantvraag. Persoonlijk, via de geïntegreerde e-mailfuncties of met geautomatiseerde campagnes.

(Optioneel) Structurele support

      € 990    voor 10 uur ***


Het standaard tarief voor workshop, trainingen, webinars en andere vormen van intensieve support is € 135 per uur. Dit abonnement is dus een soort kortingskaart voor 10 uur support tegen een gereduceerd tarief met als extraatje, dat je sneller wordt geholpen.

*      De Voorjaarsactie duurt nog tot 1 juli 2019
**    Het abonnementstarief van € 150 per maand is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar!
***  De kortingskaart voor structurele support is onbeperkt geldig!

 

Willem Massier

Profiteer dus Nu van deze voor het MKB tot voor kort onhaalbare nieuwe mogelijkheden. Begin je direct met het herkennen van de bezoekers op je website en leer je snel, hoe e-mailmarketing ook voor jou kan gaan werken.