Prijzen

Profiteer van de zomeractie *

Normaal:

  • Aanmaken van het platform € 125
  • 10 uur ondersteuning ter waarde van € 650 (kortingskaart)
  • een maandabonnement op het systeem kost € 89. Twee maanden gebruik maken van het systeem dus € 178

Totale kosten normaal: € 953

Zomeractie:

Voor slechts € 550
maak je twee maanden lang gebruik van ons complete systeem. Dat is inclusief 10 uur ondersteuning, aanmaken van het platform en twee maanden gebruikmaken van het systeem.

 


Ga je door na de introductieperiode, dan kan dat natuurlijk voor het vaste abonnementstarief van slechts € 89 per maand!
(Maandelijks opzegbaar)


Vaste prijzen

Aanmaken van het platform

      € 125    eenmalig


Een geïntegreerd in Nederland draaiend platform gebaseerd op Mautic Marketing automation. In principe zonder beperking. Maar we hanteren wel een Fair Use Policy voor redelijk gebruik van het systeem. Neem contact op als je hierover vragen hebt.

Klantherkenning + mailmarketing

      € 89    per maand **


Herken de bezoekers van je website en weet je waar de klant of prospect naar op zoek is. Neem daarna gericht contact op en speel in op de klantvraag. Persoonlijk, via de geïntegreerde e-mailfuncties of met e-mailmarketing campagnes.

Structurele support

      € 650    voor 10 uur ***


Het standaard tarief voor workshop, trainingen, webinars en andere vormen van intensieve support is € 80 per uur. Dit abonnement is dus een soort kortingskaart voor 10 uur support tegen een gereduceerd tarief met als extraatje, dat je sneller wordt geholpen.

**    Het abonnementstarief van € 89 per maand is maandelijks opzegbaar!
***  De kortingskaart voor structurele support in onbeperkt geldig!

   Marketing automation partners gezocht

   Elles Tuhusula, accountmanager

Profiteer dus Nu van deze voor het MKB tot voor kort onhaalbare nieuwe mogelijkheden. Begin je direct met het herkennen van de bezoekers op je website en leer je snel, hoe e-mailmarketing ook voor jou kan gaan werken.