Website met SEO en geautomatiseerde marketing

 

Uniek in Nederland

Als je een goede website wilt, die geregeld zelfs automatisch contact zoekt met bezoekers, dan ben je bij Assist-Online aan het juiste adres. 

We helpen je graag aan:

 een site die je eenvoudig zelf kunt onderhouden

 een site die wordt gevonden via Google

 een site die klanten en prospects herkent

 

Met ons platform kun je gericht contact opnemen met de bezoekers van je website en inspelen op de actuele vragen. Met ons platform combineer je naadloos je website en e-mailmarketing.

WordPress website met SEO en Mautic

Assist-Online is graag jouw partner!

We helpen ook jou graag aan een goede in WordPress gebouwde website met SEO, klantherkenning en e-mailmarketing.


Jouw nieuwe website

    Vanaf € 2.950 zonder Klantherkenning


We helpen ook jou graag aan een goede in WordPress gebouwde website met SEO, klantherkenning en e-mailmarketing.

Natuurlijk kunnen we die goede site samen met jou en onze partners voor je bouwen. Dat doen we graag en goed! (zie bijvoorbeeld www.covide.nl).

Hosting op basis van SSL

      € 10    per maand


Hosting moet anno 2019 gebaseerd zijn op SSL. Voor de bezoeker betekent dat betrouwbaarheid en Google waardeert het via een veel betere plek in de ranking. Hosting op basis van SSL is dus echt belangrijk. In de prijs is het implementeren van niet inbegrepen. Dat doen we ook graag voor je voor € 95 per jaar.

Je mag je door anderen in WordPress gebouwde site gewoon bij ons laten hosten op onze professionele servers (zie voorbeeld Woerner.nl).

Integreren met klantherkenning en e-mailmarketing

Echt uniek in Nederland is de combinatie van een goed gevonden website met geautomatiseerde website marketing (ook wel Marketing Automation of Inbound Marketing genoemd) voor een vaste abonnementsprijs van € 150 per maand! We bieden je hierbij – uiteraard niet gratis – Masterclasses om op basis van jouw casus het best denkbare resultaat te behalen.

 

Waarom nog wachten en omzet laten liggen?

 

Neem vandaag nog contact op met Assist-Online voor een gratis vrijblijvend gesprek over ons aanbod. Vink voor het gemak vast aan, waar je interesse vooral naar uitgaat.